Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, Adanaspor karşısında alınan sonucun kendilerine yakışmadığını belirterek, "Yeni yılı iyi değerlendirip play-off'un içinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği, konuk ettiği Adanaspor'a 2-0 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe, "Kazanmayı hedeflediğimiz bir maçtı. Bireysel hatalar yüzünden goller yedik. Bu maçı kazanmak ve üst sıralarda yer almak istiyorduk. Bu sonuç da bize yakışmadı açıkçası. Yeni yılı iyi değerlendirip play-off'un içinde bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
SPOR
Yayınlanma: 24 Aralık 2024 - 06:33
Güncelleme: 24 Aralık 2024 - 06:34
Recep Karatepe: "Bu sonuç bize yakışmadı. Play-off'un içinde bitirmeyi hedefliyoruz"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, Adanaspor karşısında alınan sonucun kendilerine yakışmadığını belirterek, "Yeni yılı iyi değerlendirip play-off'un içinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
SPOR
24 Aralık 2024 - 06:33
Güncelleme: 24 Aralık 2024 - 06:34
EDİTÖR
2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Karaman ve ilçerinden güncel haberlerin bulunduğu yerel tanıtım ve haber sitesidirç
İlginizi Çekebilir